دانشکده مهندسی شهید نیکبخت غرفه برترنمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه سیستان وبلوچستان

دانشکده مهندسی شهید نیکبخت غرفه برترنمایشگاه هفته پژوهش  دانشگاه سیستان وبلوچستان

جلسه کمیته نظارت و ارزیابی دوازدهمین نمایشگاه استانی پژوهش فناوری و فن بازار در روز یکشنبه مورخ ۱۹ آذرماه با حضور اعضا کمیته برگزار گردید. در این جلسه امتیازات داده شده به شرکت کنندگان در طول روزهای برگزاری نمایشگاه جمع بندی گردید. این امتیازات بر اساس شاخص ها و معیارهای اعلام شده از طرف وزارت علوم جهت ارزیابی غرفه های برتر و همچنین پارامترهای در نظر گرفته توسط ستاد اجرایی نمایشگاه به شرکت کنندگان داده شد. براساس این معیارها و امتیازات کسب شده غرفه های برتر به شرح زیر شناخته شدند.

1-    از بین دانشگاه های شرکت کننده، دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه برتر شناخته شد.

2-    در  بین شرکت کنندگان وابسته به دانشگاه سیستان و بلوچستان، غرفه دانشکده مهندسی و پژوهشکده نانو به عنوان غرفه برتر شناخته شد.