همایش ایدز و داوطلب سلامت به مناسبت روز جهانی «داوطلب سلامت» و «هفته مبارزه با ایدز» در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

همایش ایدز و داوطلب سلامت به مناسبت روز جهانی «داوطلب سلامت» و «هفته مبارزه با ایدز» با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وکانون سلامت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

این همایش با حضور و سخنرانی معاون سیاسی استاندار جناب آقای مهندس جمشید نژاد، جناب آقای دکتر کردی معاون پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر وحیدیان مدیر فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر میری ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دکتر مشایی  ریاست مرکز بهداشت استان و دیگر مسئولین و بیش از هفتصد نفر از داوطلبین سلامت در تاریخ 1396/9/19 در محل تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. در این همایش آقایان دکتر کردی و مهندس جمشید نژاد مفتخر به دریافت مدال داوطلب تخصصی سلامت گردیدند. در حاشیه این مراسم اجرای موسیقی زنده و نمایش تئاتر برگزار گردید و در پایان از داوطلبین فعال سلامت استان تقدیر شد.