دانشگاه سیستان و بلوچستان در جمع دانشگاه های برتر کشور

دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن احراز رتبه دوم در جشنواره ملی حرکت، به عنوان دانشگاه برگزیده کشور انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی، در پی کسب این موفقیت ارزشمند که برای اولین بار درصفحه افتخارات این دانشگاه شکل گرفت دکتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر عنوان نمود:

خدای را شاکریم که بار دیگر نام و نشان خانواده عزیزمان دانشگاه سیستان و بلوچستان در قله های عزت و عظمت طنین انداز شد. قرار گرفتن دانشگاه سیستان و بلوچستان در میان دانشگاه های برتر و احراز رتبه دوم در جشنواره ملی حرکت جز با درایت، حمایت و اعتماد ریاست محترم دانشگاه و تلاش و کوشش مدیران و کارشناس محترم و دانشجویان عزیز امکان پذیر نبود.

این موفقیت را به تمامی دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان (اساتید، کارکنان و به ویژه دانشجویان) تبریک عرض میکنم.

گفتنی است افتخارات کسب شده به شرح زیر است:

1- قرار گرفتن دانشگاه سیستان و بلوچستان در میان دانشگاه های برتر واحراز رتبه دوم در جشنواره ملی حرکت

2- کسب رتبه دوم در بخش مسابقه

3- کسب رتبه دوم در بخش کارآفرینی

4-کسب مقام دوم در بخش پژوهش

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخارات را حضور ریاست دانشگاه و تمامی همکاران دانشگاهی و همچنین دانشجویان عزیز تبریک عرض می نماید.