تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از رییس دانشگاه سیستان وبلوچستان

در پی کسب موفقیت های دانشجویان در دهمین جشنواره ملی حرکت، لوح سپاسی از سوی دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به رئیس دانشگاه ارسال شد.

متن پیام بدین شرح است:

جناب آقای دکتر علیرضا بندانی رییس محترم دانشگاه سیستان وبلوچستان، دانشگاه شایسته تقدیر دهمین جشنواره ملی حرکت.

فعالان عرصه های مختلف علمی، همانا بستر سازان اصلی توسعه و ترویج گفتمان علم و فناوری محسوب می شوند. پیشینه غنی علمی و فرهنگی ایران اسلامی بی تردید وام دار تلاش خستگی ناپذیر خردمندان و دانش پژوهان است. برپایی «جشنواره ملی حرکت» گامی ارزشمند در راستای ارائه آخرین دستاوردها و توانمندی های دانش پژوهان جوان و بالندگی علم و فرهنگ در جامعه دانشگاهی می باشد.

با آرزوی آینده ای سرشار از جلوه های روشن و موفقیت و سرافرازی برای شما، امید است در پرتو عزم ملی و مجاهدت های علمی فرهیختگان این مرز و بوم و در سایه الطاف الهی، همواره شاهد اعتلای روز افزون ایران اسلامی باشیم.

غلامرضا غفاری

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری