براساس آنالیز سایت Web Of Science, دانشگاه سیستان و بلوچستان رده نخست تحقیقات در زمینه ی فیشر تروپش کشور و جایگاه هشتم بین المللی را در این زمینه کسب نمود.
به گزارش انجمن شیمی ایران، کسب این افتخار نتیجه تحقیقات و پژوهش های آقایان پروفسور علی اکبر میرزایی و پروفسور حسین آتشی دو تن از استادان باسابقه ی دانشگاه سیستان و بلوچستان می باشد. جایگاه محققان ایرانی در تحقیق و توسعه ی تکنولوژی فیشر-تروپش در پایگاه استنادی Web Of Science مشخص شده است. بر اساس این نتایج، جناب آقای پروفسور علی اکبر میرزایی و پروفسور حسین آتشی از دانشگاه سیستان و بلوچستان به ترتیب در رتبه های اول و سوم قرار دارند.
بر اساس این بررسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان با انتشار نزدیک به 25 درصد اسناد تولیدی در این حوزه، در بین مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران، در رده ی نخست قرار دارد.
لازم به ذکر است که فیشر-تروپش تکنولوژی تولید هیدروکربن های باارزش نظیر الفینهای سبک، بنزین و ... از مواد اولیه ی کربن دار مانند پسماندهای کشاورزی، زغال سنگ و گاز طبیعی است. بر اساس نتایج حاصل از آنالیز اطلاعات در پایگاه استنادی Web Of Science, جمهوری اسلامی ایران (تا ابتدای سال 2018 میلادی) در حوزه ی مقالات تحقیقات فیشر-تروپش (Fischer Tropsch)، پس از کشورهای آمریکا، چین، ژاپن، فرانسه، آلمان، آفریقای جنوبی و هلند در رده ی هشتم بین المللی قرار دارد.
گفتنی است رتبه بندی محققان ایرانی در تحقیقات فیشر-تروپش بر اساس مقالات منتشر شده از سال 1998 تا ابتدای سال 2018 میلادی میباشد.