مراسم بزرگداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

مراسم بزرگداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر مورخ 12 بهمن 96 در محل مزار شهید گمنام دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید. سپس سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط دانش آموزان دبستان دخترانه دانش اجرا شد. در ادامه ریاست محترم دانشگاه و نماینده محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخن پرداختند.

در این مراسم زنگ انقلاب توسط جناب آقای دکتر بندانی ریاست محترم دانشگاه نواخته شد و یادمان شهید گمنام به پاسداشت مقام شهید گلباران گردید. در پایان با توجه به تقارن ایام دهه فجر و ایام فاطمیه، زیارت حضرت فاطمه زهرا (س) قرائت گردید.