اولین دوره مسابقه ی ملی طراحی منظر و فضای سبز در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

اولین دوره مسابقه ی ملی طراحی منظر و فضای سبز در دانشگاه سیستان  و بلوچستان برگزار شد

اولین دوره مسابقه ی ملی طراحی منظر و فضای سبز توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان از تاریخ 25 لغایت 27 بهمن ماه برگزار گردید. در این مسابقه 27 تیم شامل 64 شرکت کننده از دانشگاه های کرمانشاه ، مشهد ، زابل ، تبریز ، اصفهان ، شیراز و زاهدان در قالب تیم های دو یا سه نفره به رقابت پرداختند.

در روز 25 بهمن مراسم افتتاحیه و آنالیز و شناخت سایت و برگزاری کارگاه علمی برگزار گردید.

در روز 26 بهمن تیم ها فرایند طراحی سایت مورد نظر را انجام دادند و در روز 27 بهمن نیز ادامه کار و کامل کردن طرح های خود را داشتند که پس از پایان زمان طراحی داوری طرح ها توسط هیئت داوران صورت گرفت. از بین 24 طرح ارائه شده 4 طرح بعنوان طرح های اول تا چهارم انتخاب شدند که بدین شرح اعلام می گردد:

1. تیم اول: طراحان فرا شامل خانم ها اسما سجادی ، راضیه پودینه و آقای آرمین شاه کرم از دانشگاه سیستان و بلوچستان
  2. تیم دوم: فکر نو طرح تهران شمال آقایان کامیاب نجفی ، احمد طاهری و خانم رویا رضایی جوزانی از دانشگاه تهران
  3. تیم سوم: گرین گرس شامل خانم ها راضیه نورزایی ، فاطمه جهان آبادی از زاهدان
  4. تیم چهارم: اوشیدا شامل آقایان حامد احمدی ، آرش جنگی و علی آشوری فرد ازتهران

اختتامیه مراسم با حضور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ، نمایندگان از شهرداری ، شورای اسلامی شهر زاهدان و هیئت محترم داوران و اساتید و شرکت کنندگان برگزار گردید که در طی این مراسم از تیم های برتر اول تا چهارم تقدیر به عمل آمد و این مسابقه با اهدای جوایز به برندگان به کار خود پایان داد.