مراسم تجلیل از دانشجوی رتبه اول کشوری در آزمون کارشناسی ارشد زبان وادبیات عرب

مراسم تجلیل از آقای احمد عارفی دانشجوی رتبه اول کشوری در آزمون کارشناسی ارشد زبان وادبیات عرب سال 96 در روز چهارشنبه 96/12/2 برگزارشد.

این مراسم با حضور دکتر صمیمی معاون آموزشی، هیئت رئیسه دانشکده ادبیات، اعضای هیئت علمی گروه زبان وادبیات عرب، تنی چند از مدیران گروه های آموزشی ودانشجویان برگزار گردید.

دکترمحمدتقی زندوکیلی مدیر گروه زبان وادبیات عرب طی سخنانی به سابقه تاسیس وراه اندازی رشته زبان وادبیات عرب اشاره کرد وگفت: این گروه پس از موافقت شورای گسترش در سال 1384 با پذیرش 19 دانشجوی نوبت دوم کار خود را آغازکرد، ودر سال 1388 موفق به تاسیس مقطع کارشناسی ارشدگردید واز آن سال تاکنون چندین دوره دانشجودر مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد فارغ التحصیل، وبه مقاطع بالاتر راه یافته اند.

ایشان در ادامه به کسب موفقیت آقای عارفی اشاره کرد وگفت: کسب رتبه اول کشوری توسط ایشان در حالی صورت گرفته که برطبق کارنامه آزمون کارشناسی ارشد سال 96 آخرین رتبه مجاز در دوره روزانه 2088 بوده است.

وی ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند خاطر نشان نمود: اساتید گروه زبان وادبیات عرب نیز همچون سایر اساتید این دانشگاه دغدغه پیشرفت دانشجویان را دارند واز هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.

ایشان از آقای عارفی به‌عنوان شاهدی برای این گفته خود یادکرد و افزود: وی با رتبه 6000 در مقطع کارشناسی سال 92 پذیرفته‌شده و امروز باهمت والای خود و تلاش‌های بی‌شائبه همکاران به این افتخار بزرگ نائل‌آمده که باعث سرافرازی خود، خانواده، جامعه و همه ما دانشگاهیان شد.

ایشان این موفقیت را برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارات دانشگاه سیستان و بلوچستان دانست.

دکتر عبدالرضا صمیمی نیز طی سخنانی کسب رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد را مرهون تلاش دانشجویانی همچون آقای عارفی و زحمات اساتید این دانشگاه دانست و اظهار امیدواری نمود تا این تلاش‌ها تداوم داشته باشد.

خانم دکتر خلیلی جهان تیغ رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی نیز در مورد این موفقیت گفت: امیداست تا این افتخارآفرینی، الگویی باشد برای سایر دانشجویان این دانشگاه، وی افزود: با توجه به نوپا بودن گروه ادبیات عرب کسب رتبه اول کشوری در آزمون کارشناسی ارشد ونیز اخذ پذیرش توسط دانشجوی رتبه اول مقطع کارشناسی ارشد این رشته از دانشگاه تهران در مقطع دکتری نشان می‌دهد که علاوه بر کوشش و تلاش دانشجویان که بسیار قابل‌تقدیر است، استادان این گروه نیز هدایت آموزشی بسیار خوبی داشته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد تا آقای عارفی با سعی و تلاش تحسین‌برانگیزی که دارند مدارج علمی بالاتر را طی کند و در آینده نزدیک شاهد حضورشان به‌عنوان همکار باشیم.

دکتر شیخ معاون آموزشی دانشکده نیز طی سخنان کوتاهی خاطرنشان نمود اگر تلاش و کوشش مستمر باشد همه‌ساله شاهد نخبگانی همچون آقای عارفی خواهیم بود.

گفتنی است در خاتمه با اهدای لوح سپاس از زحمات این دانشجوی نخبه تجلیل و قدردانی گردید.