مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود شیمی ( ورودی بهمن 96)

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود شیمی ورودی بهمن 96 به همت انجمن علمی گروه شیمی (کاتالیزور) در روز یکشنبه مورخ 96/12/6 ساعت 11 صبح در سالن سمعی بصری دانشکده علوم پایه برگزار گردید. در این مراسم خانم دکتر سراوانی مدیر گروه شیمی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان توضیحات لازم در مورد رشته شیمی را بیان کردند. از دیگر سخنرانان این مراسم خانم دکتر دهقانیان عضو هیات علمی گروه شیمی بودند که به بیان نقطه نظراتشان پرداختند. در ادامه آقای نارویی کارشناس محترم گروه شیمی به نکات آموزشی پیرامون رشته شیمی در دانشکده علوم پرداختند.در این جلسه آقای میلاد ملاحی دبیر محترم انجمن شیمی توضیحاتی در مورد نحوه ساز و کار انجمن و طریقه عضویت در آن نکاتی را ارائه دادند. در پایان خانم آذرنگ از اعضا دیگر انجمن علمی، اساتید گروه شیمی را معرفی کردند.