برگزاری جشنواره روز درختکاری در دانشگاه سیستان و بلوچستان

جشنواره درختکاری، هم‌زمان با فرا رسیدن ۱۵ اسفندماه با حضور دانشگاهیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بندانی و هئیت رئیسه دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت این روز علاوه بر کاشت نهال، در نمایشگاه و مسابقات فرهنگی و نمادین روز درختکاری، شرکت نمودند.

از مهم‌ترین مکان‌هایی که در این روز در آنها نهال‌کاری و درختکاری صورت گرفت، بخشی از محوطه ایستگاه تحقیقاتی، اقلیمی و دیگری، بخش‌هایی از بلوارهای جدید واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه را می‌توان نام برد.

گفتنی است روز درختکاری روزی است که در آن مردم تشویق به کاشتن نهال می‌شوند. در دنیا این روز معمولاً در روزهای پایانی زمستان یا در روزهای نخستین بهار است. در ایران ۱۵ اسفندماه هرسال روز درختکاری نام دارد و روزهای ۱۵ تا ۲۲ اسفندماه نیز به‌عنوان هفته منابع طبیعی نام‌گذاری شده است.