برگزاری افتتاحیه وبرنامه های نخستین روز همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی

نخستین روز از چهارمین همایش تحصیلات تکمیلی( Open Days) که مختص گروههای مهندسی عمران و صنایع بود با تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید در ادامه   جناب آقای دکتر مهدی اژدری مقدم مدیر گروه محترم مهندسی عمران به اهمیت همایش تحصیلات تکمیلی  در برقراری ارتباط مستقیم اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با صاحبان صنایع برای اجرای طرح های پژوهشی اولویت‌دار استان پرداخت. معاون محترم اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان نیز به اراِئه سخنرانی  با موضوع کاربرد وهدایت پایان نامه ها در راستای تدوین استانداردهای ملی و بین المللی پرداختند.جناب آقای دکتر عزیزیان معاون محترم پژوهشی دانشکده در پایان مراسم ضمن تقدیر و تشکر از حضور پررنگ اساتید ودانشجویان برگزاری این گونه سمینارها را فرصتی بسیار مغتنم برای ارتباط و آشنایی صاحبان صنایع با دستاوردهای علمی و توانمندی‌های تحقیقاتی و فناورانه دانشگاه مطرح نمودند . در این روز درمجموع تعداد 6مقاله به‌صورت شفاهی و10 مقاله به‌صورت پوستری توسط دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد ارائه گردید.