اعلام برنامه های دهه سرآمدی توسط معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی

اعلام برنامه های دهه سرآمدی توسط معاونت آموزشی  وتحصیلات تکمیلی

اهم برنامه های دهه سرآمدی توسط معاونت آموزشی  وتحصیلات تکمیلی اعلام شد.

به نام خدا

هرکس برای خدا دانش بیاموزد به آن عمل کند وبه دیگران آموزش دهد ، در ملکوت آسمان ها به بزرگی یاد شود وگویند برای خدا آموخت وبرای خدا عمل کرد وبرای خدا آموزش داد.  امام صادق(ع)

فرارسیدن دهه سرآمدی آموزش وهم زمانی آن با اعیاد پر خیر وبرکت شعبانیه را گرامی داشته واین ایام را به تمامی اساتید ، کارکنان ودانشجویان محترم تبریک عرض می نمایم.

بی شک ، پیشرفت وتوسعه ایران اسلامی در گرو ارتقاء سطح دانش ، مهارت رفتار وبینش منابع انسانی است وپرورش نسلی پویا وآموزش دیده همراه با مهارت دغدغه ونیاز اصلی جامعه ماست .از این رو نام گذاری دهه سرآمدی آموزش با هدف تبیین جایگاه مهم آموزش وتقویت مفاهیم وروش های نوین آموزشی به عنوان بستر رشد وتوسعه علمی کشور مطرح گردیده است . امیداست ، همه در ارتقاء کیفیت وکمیت آموزشی همراه با مهارت آموزی برمدار اخلاق ، کوشا وموفق باشیم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر عبدالرضا صمیمی