افتتاح طرح طرح کتابرانه سلامت در دانشگاه سیستان و بلوچستان

طرح کتابرانه سلامت در تاریخ 2 اردیبهشت 97 توسط کانون سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در محل دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید و در این طرح شش دستگاه اتوبوس حمل و نقل دانشگاهی مجهز به کتابرانه سیار سلامت شدند.

در این برنامه با دعوت از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر طباطبایی و دکتر بلاغت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان و هیئت همراهشان یک دستگاه اتوبوس مجهز به کتابرانه سیار سلامت افتتاح گردید.

دکتر طباطبایی ضمن قدر دانی از معاونت فرهنگی دانشگاه و کانون سلامت اذعان داشتند این طرح در ابتدا توسط یک زوج جوان تهرانی که ماشین شخصی خود را که به کتابرانه تبدیل کرده بودند به اجرا در آمد. این طرح شروع یک فعالیت فرهنگی در سراسر دانشگاه میباشد تا باعث افزایش ارتقا سطح بینش سلامت دانشجویان باشد.