نشست مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه با کارشناسان و مدیران گروههای آموزشی

کارگاه آموزشی ویژه دهه سرآمدی در روز چهارشنبه ،پنجم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.

به مناسبت فرارسیدن دهۀ سرآمدی آموزش و بزرگداشت مقام معلم و در ادامۀ اجرای برنامه های ویژۀ این دهه که از سوی حوزۀ معاونت  آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارائه گردیده است، روز چهارشنبه، پنجم اردیبهشت ماه یک کارگاه آموزشی توسط دکتر محمود عباسی مدیر خدمات آموزشی دانشگاه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.

در این کارگاه که مدیران آموزش دانشکده ها و بیش از صد کارشناس آموزشی گروههای مختلف آموزشی  شرکت داشتند، آیین نامه های آموزشی مربوط به مقطع کارشناسی مورد بررسی و تبیین قرار گرفت، در ادامه آقایان تازه رو و شهرکی کارشناسان این حوزه، بعضی از موارد آموزشی را مطرح کردند ، در پایان به سؤالات حاضران پاسخ داده شد  و پیشنهادات مفیدی نیز از طرف بعضی از حاضران ارائه گردید.