مراسم تودیع ومعارفه مدیر روابط عمومی دانشگاه

مراسم تودیع ومعارفه مدیر روابط عمومی دانشگاه بعد ازظهر روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بندانی طی سخنانی در این مراسم ضمن خطیر و مهم دانستن کار روابط عمومی، با تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های آقای دکتر سید فرید خلیفه لو مدیر سابق حوزه روابط عمومی ایشان را انسانی فرهیخته و فرهنگی دانست وابراز امیدواری کرد تا دانشگاه بتواندکماکان از تجربیات ایشان درزمینه ی فعالیت‌های فرهنگی و پیشرفت اهداف دانشگاه بهره‌ گیرد.

وی در بخشی دیگر از سخنانش ضمن معرفی دکتر عباس صالحی کیا به‌عنوان «مدیریت جدید حوزه روابط عمومی» ایشان را انسانی پویا و باتجربه دانست که در حوزه دانشجویی خدمات ارزشمندی را برای دانشگاه به ثمر رسانده‌اند.

رئیس دانشگاه در خاتمه برایشان آرزوی موفقیت و سربلندی در انجام وظایف محوله نمود.

گفتنی است در بخشی از این مراسم آقایان دکتر بلاغت معاون فرهنگی، دکترخلیفه لو ودکترصالحی کیا مطالبی را به‌اختصار مطرح نمودند.

در پایان نیز از خدمات دکتر خلیفه لو با اهداء لوح سپاس قدردانی و دکتر صالحی کیا حکم خود را از ریاست دانشگاه دریافت نمود.