صدور مجوز فعالیت «سازمان مردم‌نهاد بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه »

مجوز فعالیت سازمان مردم‌نهاد « بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان توسط استاندارمحترم استان صادر شد.

در راستای توسعه فعالیت‌های دانشگاه و مراکز آموزش عالی وافزایش وظایف آن‌ها با اجتماع در برطرف نمودن بسیاری از معضلات و دغدغه‌های جامعه، پروانه فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در سطح استان با موضوع علمی برای دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر شد.

براین اساس و در اجرای اصل 138 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به استناد تصویب‌نامه« شماره 27862 ت 31281 ه»مورخ 84/5/8  از سوی هیئت‌وزیران، پروانه فعالیت سازمان مردم‌نهاد بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان و به شماره 511 صادر گردید، تا با رعایت مقررات تصویب‌نامه مذکور و در چارچوب اساسنامه مصوب با موضوع علمی در سطح استان فعالیت نماید.

گفتنی است سازمان‌های مردم‌نهاد، مستقیماً بخشی از ساختار دولت محسوب نمی‌شود، اما نقش بسیار مهمی به‌عنوان واسطه بین مردم و مسئولان و حتی خود جامعه ایفا می‌کنند.