برگزاری همایش پیاده روی دانشجویی در دانشگاه

همایش پیاده روی دانشجویی بعد از ظهر روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه از مرکز مشاوره تا پارک فردوسی دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش با هدف ترویج وفرهنگ سازی پیاده روی واز سوی معاونت دانشجویی وبا حضور جمعی از مسئولان، معاونین ودست اندرکاران فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که با استقبال گسترده دانشجویی همراه بود، دانشجویان مسیر مرکز مشاوره ودرمان دانشگاه تا پارک فردوسی را با عبور از 5 ایستگاه طی نمودند.

این پیاده‌روی به‌گونه‌ای طراحی‌شده بود که دانشجویان با پیاده‌روی و توقف کوتاه از این 5 ایستگاه که به نام‌های: خودآگاهی، مهارت تاب‌آوری، خلاقیت، شادمانی درونی و ایستگاه مهارت بین فردی نام‌گذاری شده بود کارشناسان مطالبی را درهمان موضوع و در جهت افزایش توانمندی‌های فردی مطرح نمودند.

گفتنی است در خاتمه این همایش هم مسابقاتی برگزار شد که به برندگان آن جوایزی اهداء گردید.