بازدید هیئت مرکز انکشاف باغداری افغانستان از دانشگاه

هیئت مرکز انکشاف باغداری افغانستان به منظور دیدار از دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز دوشنبه 31 اردیبهشت‌ماه 97 وارد زاهدان خواهند شد.

دکتر مسعود کیخوایی عضو هیئت‌علمی گروه شیمی دانشگاه ، با اعلام این خبر گفت:یک هیئت افغانستانی از مرکزانکشاف باغداری افغانستان (کابل ) به‌منظور امضاء تفاهم‌نامه و بررسی امکان انجام پروژه‌های علمی مشترک وارد زاهدان خواهند شد.

ایشان افزود: این دیداروگفتگوی علمی در زمینه‌های فیتوشیمی و تجزیه شیمیایی گیاهان ،سیستماتیک گیاهی ، گیاهان دارویی، محصولات طبیعی ،ترکیبات آلی فرار ،احیاء گیاهان ،ذخایر ژنتیکی ،گیاه‌شناسی کاربردی و باغداری می‌باشد.

همچنین از دیگر مواردی که در این بازدید علمی موردنظر است می‌توان به برگزاری دو سخنرانی علمی در تاریخ‌های 97/3/1(ساعت 17 بعد ازظهر) و 2 /3/ 97(ساعت 10/30صبح) در تالار امام رضا (ع)  نام برد.

دکتر کیخوایی افزود: آقای نجیب ا... عنایت، رئیس مرکز انکشاف باغداری افغانستان ازجمله مهمانان می‌باشند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با تلفن همراه:9155410849 و یا ایمیل:

kaykhaii@hamoon.usb.ac.ir

تماس حاصل نمایند