جلسه شورای بین الملل دانشگاه سیستان وبلوچستان

جلسه شورای بین الملل دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه 97 در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش دفتر بین الملل دانشگاه، در این مراسم دکتر بندانی با تاکید برپتانسیل های قوی بین المللی سازی دانشگاه سیستان وبلوچستان به دلیل هم جواری با کشورهای افغانستان وپاکستان ونزدیکی به دریای عمان خاطر نشان نمود تا اساتید دانشگاه با شرکت در کنفرانس های بین المللی وپذیرش دانشجوی مشترک با محققین سایر کشورها، وانجام پروژه های علمی مشترک در راستای ارتقای جایگاه بین المللی دانشگاه تلاش و کوشش نمایند.

در ادامه نیز دکتر قاسمی مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه با ایراد سخنانی، راهکارهای بین‌المللی سازی دانشگاه را مطرح کرد.

گفتنی است در پایان مدعوین حاضر در این جلسه به ارائه نظرات وپیشنهادات خود پرداختند.