مراسم گرامیداشت روز ارتباطات وروابط عمومی

به مناسبت  گرامیداشت روز ارتباطات وروابط عمومی از دست اندرکاران این عرصه تجلیل وقدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن 27 اردیبهشت ماه (روز ارتباطات وروابط عمومی) طی ضیافت افطاری با حضور هیئت رئیسه، مدیر وکارکنان روابط عمومی آئین گرامیداشت این روز برگزار شد.

در این مراسم دکتر بندانی با مهم وخطیر دانستن ارتباطات وروابط عمومی در دنیای امروز وسرمایه گزاری دربحث شبکه های اجتماعی گفت: ارتباطات در دنیای امروز معجزه می کند وهرکس که شبکه ارتباطی قوی تری داشته باشد موفق تر است.

ایشان به نقش و رسالت اصلی روابط عمومی در انعکاس عملکرد بهتر وموثرترمجموعه تاکید نمود.

در خاتمه نیز رئیس دانشگاه با اهداء لوح سپاس، ضمن ارج‌گذاری از تلاش‌های مدیر ،دست اندرکاران و کارکنان روابط عمومی از آنان تجلیل  و قدردانی نمود.