گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه سیستان وبلوچستان

مراسم گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر پیش از ظهر روز چهارشنبه دوم خردادماه 97 در محل مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که با حضور هیئت‌رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام صادقی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه طی سخنانی به نقش اراده‌های محکم در پیروزی علیه دشمنان پرداخت و بابیان روایات و مثال‌های گوناگون از صدر اسلام تا عصر حاضر مطالبی را در همین زمینه به‌اختصار بیان نمود.

ایشان با ذکر این نکته که دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس هم با پیروی از همین الگو و بااراده محکم که همانا توکل به خدای متعال بوده، توانستند با توجه به تنگناها و مشکلات فراوان در جنگ تحمیلی بر دشمن غاصب پیروز شوند.

در ادامه رامین حضرت زاد یکی از آزادگان سرافراز جبهه و جنگ به بیان خاطرات و رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس پرداخت و در خاتمه بیانیه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت سوم خرداد قرائت گردید.