برگزاری کارگاه مهارتهای ذهن آگاهی برای دانش آموزان

در راستای دستیابی به اهداف مرکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که همانا یکی از مهمترین موارد آن پیشگیری از اعتیاد می باشد، از دانش آموزان دبیرستانی دختر و پسر مدارس مجتمع آموزشی دانشگاه و همچنین دانش آموزان دبیرستان دارالفنون دعوت به عمل آمد تا از مرکز پیشگیری بازدید نمایند و در کارگاه مهارت "ذهن آگاهی" شرکت نمایند.

محتوای کارگاه در ارتباط با آموزش مهارت های چگونگی زیستن در لحظه و حال مبتنی بر ارزشهای انسانی توسط کارشناس ارائه می شد و با انجام دادن مثالهای عملی چگونگی ذهن آگاهی و زیستن در حال را برایشان تبیین می نمودند. در ادامه کارگاه کارشناس به سوالات دانش آموزان  پاسخ می دادند. در خاتمه به نقش مرکز پیشگیری جهت پیاده سازی مهارت ذهن آگاهی اشاره می شد و از دانش آموزان خواسته می شد که جهت مشاوره و شرکت در کارگاهها، در طول سال به مرکز مراجعه نمایند.