برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز سوم خرداد (آزادسازی خرمشهر) در دانشگاه سیستان وبلوچستان

مراسم گرامیداشت سالروز سوم خرداد (آزادسازی خرمشهر) در دانشگاه سیستان وبلوچستان مورخ 97/3/2 در محل مزار شهید گمنام و مسجد حضرت قائم (عج) با حضور هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان  برگزار گردید.

در این مراسم سردار کوهکن رئیس بنیاد حفظ ونشر آثار و ارزش­های دفاع مقدس و جمعی از بسیجیان و رزمندگان حاضر در عملیات فتح المقدس نیز حضور داشتند. حجت‌الاسلام صادقی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در طی مراسم به سخنرانی پرداخت و در ادامه رامین حضرت زاد یکی از آزادگان سرافراز جبهه و جنگ به بیان خاطرات و رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس پرداخت و در خاتمه بیانیه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت سوم خرداد قرائت گردید.