رئیس دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر حسین یغفوری به سمت رئیس دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این حکم آمده است با عنایت به تعهد، شایستگی های علمی، تجارب ارزشمند و توانایی های جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت رئیس دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی دانشگاه منصوب می شوید.

انتظار می رود با توکل به خداوند سبحان ماموریت و وظایف آن حوزه را برپایه قوانین، سیاست ها و در چارچوب برنامه ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید.

بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و راهبردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جلب همکاری همه مدیران، اعضاء هیئت علمی و کارکنان گرامی، نقش شایسته در ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه و تربیت آینده سازان میهن اسلامی مان ایفاء نمایید.