تجلیل از فعالان و قاریان جزء خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان

طی مراسمی با حضور هیئت رئیسه از فعالان و قاریان قرآن کریم در ماه مبارک رمضان تجلیل و قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم معنوی و پرفضیلت جزء خوانی قرآن کریم همه‌ساله به منظور ترویج فرهنگ قرآنی در مساجد و حسینیه‌های سطح دانشگاه با حضور پرشور دانشگاهیان  برگزار می‌گردد.

امسال نیز مراسم جزء خوانی و تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان مطرح استانی، هیئت رئیسه، جمعی از فعالان فرهنگی  در روز چهارشنبه بیست و سوم خردادماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم پرشور و معنوی پس از برگزاری جزء خوانی قرآن کریم، تنی چند از قاریان مطرح همچون مهدی کامبوزیا، علیرضا سرگزی و مولوی سالارزهی با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید، صفای معنوی بیشتری به این محفل بخشیدند.

گفتنی است در خاتمه این مراسم به تعدادی از قاریان ، شرکت‌کنندگان و فعالان این مراسم هدایایی از سوی ریاست دانشگاه اهداء شد.

اسامی برخی از این عزیزان به شرح زیر است: