پنجمین نشست از دوره ی ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

پنجمین نشست از دوره ی ششم هیئت ممیزه دانشگاه در روز پنج شنبه 31 خرداد ماه 97 در سالن کنفرانس حوزه ریاست با حضور اعضاء این هیئت تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این نشست  سوابق علمی و پژوهشی اعضاء هیئت علمی بررسی، و ارتقاء مرتبه علمی آنان به شرح زیر اعلام گردید:

جدول نتایج دستور کار پنجمین نشست از دوره ی ششم هیات ممیزه:

- دکتر محمود خسروی ( رشته جغرافیا - دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی) - ارتقاء به مرتبه استادی .

- دکتر فرامرز سرحدی ( رشته مهندسی مکانیک – دانشکده مهندسی) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری .

- دکتر مهدی شهرکی ( رشته شیمی فیزیک – دانشکده علوم پایه) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری .

- دکتر ابراهیم نوری (رشته کلام ، فلسفه، دین – دانشکده الهیات و معارف) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری .

- دکتر محمد عثمان حسین بر( رشته جامعه شناسی سیاسی – دانشکده ادبیات و علوم انسانی) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر محب علی آبسالان (رشته ادیان وعرفان- دانشکده الهیات و معارف) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر علی فرنام ( رشته روان شناسی – دانشکده علوم تربیتی) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر جواد بذر افشان ( رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی – دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری .

- دکترافسانه مرزیه (رشته روان شناسی تربیتی – دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی) - ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

روابط عمومی دانشگاه به تمام همکاران عزیزی که با تلاشی خستگی ناپذیر در امر آموزش و پژوهش به موفقیت های چشمگیر نایل آمده اند تبریک عرض می نماید و از خداوند منان توفیق روزافزون این عزیزان را خواستار است.