برگزاری آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در دانشگاه

آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور طی روزهای پنج شنبه وجمعه( هفتم وهشتم تیرماه ) همزمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این آزمون در روز پنج شنبه  همزمان با سراسر کشور در رشته های ریاضی فیزیک، علوم انسانی و هنر آغاز ، و در روز جمعه با برگزاری درگروه های آزمایشی علوم تجربی و زبان های خارجه به پایان رسید.

در جریان برگزاری آزمون سراسری امسال آیت ا.. سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زاهدان به همراه هیئت رئیسه دانشگاه از روند برگزاری آن در دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمودند.

گفتنی است درجریان برگزاری کنکور امسال8446 نفر در دو روز در دانشگاه شرکت نموده که بیشترین تعداد داوطلب در گروه علوم تجربی و کمترین تعداد مربوط به گروه ریاضی و فنی بوده است .

آمار داوطلبین درحوزه برگزاری دانشگاه سیستان و بلوچستان و در گروههای آزمایشی مختلف بدین شرح می باشد:

صبح پنج شنبه گروه آزمایشی ریاضی و فنی ( 862 نفر).

صبح پنج شنبه گروه آزمایشی علوم انسانی (1883 نفر).

عصر پنج شنبه گروه آزمایشی هنر (1070 نفر).

صبح جمعه گروه آزمایشی علوم تجربی (3300 نفر).

عصر جمعه گروه آزمایشی زبان های خارجی ( 1332 نفر).