اجرای شبکه داخلی گاز رسانی دانشگاه همگام با سایر پروژه های عمرانی درایام تابستان

اجرای شبکه داخلی گاز رسانی دانشگاه از اول تیرماه سال جاری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از حوزه معاونت طرح و توسعه دانشگاه پروژه شبکه داخلی گاز رسانی دانشگاه همگام با سایر پروژه های عمرانی در دانشگاه از ابتدای تیرماه سال جاری آغازگردیده است. این پروژه به طول (حدود 12 کیلومتر) و با فشار  psi 60 تا به امروز حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

این شبکه قرار است تا ضمن در برگرفتن کلیه مسیرهای اصلی در داخل دانشگاه، آشپزخانه های اصلی، آشپزخانه های خوابگاهی، موتورخانه ها و خطوط اصلی مجتمع مسکونی و گلخانه هارا گاز رسانی نماید.گفتنی است این عملیات اجرایی قرار است تاپایان تابستان به اتمام برسد .

در کنار این پروژه از پروژه های عمرانی دیگری که در طول تابستان پیگیری و ساخت و ساز آن با جدیت دنبال گردیده می توان به چهار پروژه مهم زیرنیز اشاره نمود:

پروژه دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

ساخت این پروژه از مرداد ماه سال 87 با زیربنای 7900 متر مربع و در 5 طبقه و با مشخصات فنی (اسکلت بتن، سه بلوک، سقف دال، بتن آرمه و سیستم سرمایش و گرمایش فن کوئل و هواساز) آغاز گردیده که در طول سال های 91 تا 93 با پیشرفت 45 درصد متوقف گردید و ادامه آن در سال 94 مجدا ادامه یافت.

از مهم ترین اقدامات انجام شده از سال 94 تا کنون میتوان به طور خلاصه موارد زیر را یا دآور شد:

تکمیل نمای بلوک شمالی و اجرای بخشی از نمای بلوک مرکزی و جنوبی- تکمیل تیغه بندی های داخلی و پیرامونی-کانال کشی، اجرای تاسیسات برقی، نصب هواساز ها وفن کوئل ها- اجرای گچ و خاک، سفید کاری بلوک شمالی مرکزی و بخشی از بلوک جنوبی – نصب تابلوهای برق- اجرای سقف کاذب، موزائیک کف و نصب پنجره های بلوک شمالی –اجرای کاشی و سرامیک سرویس های بهداشتی بلوک شمالی- نصب لامپ های بلوک شمالی –اجرای راه پله و نرده پله بلوک شمالی و جنوبی- نصب پنجره های بلوک شمالی و اجرای رنگ آمیزی بلوک شمالی.

احداث کتابخانه دانشگاه سیستان وبلوچستان (قلم چی)

ساخت این پروژه در آبان ماه سال 96 با زیربنای 1760 متر مربع و در دو طبقه و مشخصات فنی (اسکلت بتن، سقف دال، بتن آرمه، دیوارهای بلوکی لیکا و سیستم سرمایش وگرمایش فن کوئل وهواساز) آغاز گردیده است که از مهمترین اقدامات انجام شده تا کنون میتوان به اجرای فونداسیون – اجرای اسکلت – اجرای دیوارهای پیرامونی و تیغه های داخلی و اجرای بخشی از نما اشاره نمود.(تصویر گرافیکی 1-176)

احداث آشپزخانه صنعتی سلف سرویس دانشگاه

این پروژه در سال 89 با زیر بنای 1000 متر مربع با مشخصات فنی (اسکلت فلزی، سقف تیرچه کرومیت، نما سنگ تراورتن، سردخانه زیر صفر و بالای صفر) آغاز گردیده است که از مهم ترین اقدامات انجام شده تا امسال، می توان به:

اجرای سنگ کف به ضخامت 4 سانتیمتری – اجرای کانال های استیل (90 متر طول) – اجرای تیغه چینی – اجرای سقف کاذب استیل- اجرای کاشی کاری بدنه – اجرای سیستم اطفای حریق – اجرای کانال های هوا- اجرای هود استیل و اجرای حوضچه چربی گیر را نام برد.

احداث سردر ضلع شرقی دانشگاه

ساخت این پروژه در فروردین 97 با زیر بنای 1500 متر مربع (4000 متر مربع محوطه سازی و 3000 متر مربع پارکینگ) با مشخصات فنی اسکلت بتن، سادگی، بازی نور و سایه، استفاده از طرح های اسلیمی ساده، پویایی طرح در حرکت دید، تعظیم و احترام به جهان بیرون و استفاده از المان های معماری سنتی (سوزن دوزی) آغاز گردیده است.(تصویر گرافیکی شماره 5-176)

گفتنی است روند ساخت و ساز این پروژه با 3 درصد پیشرفت فیزیکی در جریان می باشد.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تشکر از مساعی و تلاش مسئولان ، مدیران و دست اندر کاران ، از خداوند متعال در اجرا و تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه طلب یاری می نماید.