اطلاعیه مهم گروه استعدادهای درخشان

به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون "استعدادهای درخشان" در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه سیستان و بلوچستان در مهر ماه 97 می رساند، طبق ابلاغیه شماره 33690 مورخ 97/05/30 سازمان سنجش آموزش کشور " هر متقاضی تنها میتواند از طریق یکی از روش ها بدون آزمون یا با آزمون در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهد، لذا از کلیه متقاضیان در خواست می شود پس از اعلام نتایج آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری حداکثر تا تاریخ 97/06/18 با مراجعه به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه سیستان و بلوچستان و یا ارسال ایمیل به آدرس bto@usb.ac.ir  ) در خواست انصراف به همراه کپی کارت ملی) در صورت قبولی در آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری، از پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان انصراف دهند تا در روند ادامه تحصیل آنان مشکلی ایجاد نگردد.