برگزاري ششمين نشست گروه اقدامات اعتماد ساز آموزشي كشورهاي قلب آسيا

ششمین نشست گروه اقدامات اعتماد ساز آموزشی کشورهای قلب آسیا در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه، در این نشست طرح‌ها و برنامه‌های اجراشده توسط جمهوري اسلامي ايران براي تقويت آموزش پايه و عالي در افغانستان و كشورهاي قلب آسيا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین به دعوت دكتر بنداني رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نمايندگان كشورها و سازمان‌های مذكور، برنامه‌ها و طرح‌های خود  براي مشاركت در بهبود وضعيت آموزش افغانستان و قلب آسيارا اعلام نمودند.

اين نشست با حضور دكتر عبدالتواب بالاكرزاي معاون وزير علوم افغانستان، دكتر كوهيان معاون امور بین‌الملل وزارت علوم، حاجی‌زاده رئیس بخش افغانستان وزارت امور خارجه، دکتر بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان، دكتر قاسمي مدير امور بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان، دكتر فيروزي مشاور رئیس دانشگاه و آقاي كلاته و نمايندگان سفراي كشورهاي هند، پاكستان، تركيه، آذربايجان، روسيه، افغانستان، تاجيكستان و سازمان‌های بین‌المللی من‌جمله يوناما برگزار شد.

در پایان نیز بیانیه ی تنظيم و به تصويب رسید.