غرفه دائمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان در ساختمان موزه جنوب شرق کشور

استان سیستان و بلوچستان از حیث فرهنگ و هنر به ویژه صنایع دستی از جایگاه بالائی برخوردار است.

این ویژگی ها باعث شده در زمینه های معماری، موسیقی، صنایع دستی، فرش و... جذابیت خاصی برای علاقمندان به این حوزه ها وجود داشته باشد. استفاده عملی از پتانسیل های موجود در استان و ایجاد کار آفرینی باعث گردیده تا دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در کلیه رشته های صنایع دستی با عقد تفاهم نامه ای به این امر اهتمام ورزند.

در همین راستا غرفه ای در ساختمان موزه جنوب شرق کشور در اختیار دانشکده هنر و معماری قرار گرفته تا دانشجویان بتوانند تولیدات صنایع دستی خویش را به بازدید کنندگان از موزه و گردشگران عرضه نمایند.

این امر زمینه اشتغال آفرینی و ایجاد رابطه مستقیم بین دانشجویان تولید کننده صنایع دستی و بازار را نیز فراهم کرده است.