پیام تبریک رئیس دانشکده برق و کامپیوتر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک رئیس  دانشکده برق و کامپیوتر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
حضرت على‏ (ع): هیچ گنجى سودمندتر از علم نیست.

در آغاز سال تحصيلي جديد فرصت را مغتنم شمرده با گرمترين درودها و بهترين آرزوها براي استادان ارجمند، كارمندان دلسوز و دانشجويان عزيز به ويژه دوستان جديدالورود دوره هاي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري به آنان خير مقدم عرض مي نمايم. از شما دانشجویان عزیز انتظار می رود بار دیگر در آغاز سال تحصیلی با اتکال به خداوند متعال استوارتر و با نشاط تر از قبل در رسیدن به بلندترین مدارج عالی علمی و معنوی در مسیر رونق و شکوفایی چرخه های تولید علم و دانش با شتاب بیشتری حرکت کرده و در آینده ای روشن چرخه های علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرید.
فرصت را مغتنم می دانم و از اعضای محترم دانشکده برق و کامپیوتر به ویژه اساتید گرامی تقاضا دارم با تلاش و کوششی مضاعف در جهت تعالی آینده جوانان کشور، برآورده شدن مطالبات مردم و نیازهای روز جامعه حرکت کنند و از فضای ایجاد شده کنونی برای تقویت مراودات با مراکز معتبر علمی جهانی بهره گیرند .

محمود اوکاتی
رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر