دکتر کامبیز مشتاق گوهری به عنوان رتبه اول بخش بازسازی معماری سال 97 برگزیده شد

دکتر کامبیز مشتاق گوهری عضو هیئت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان در مسابقات جایزه معمار که در روزهای 7 و 8 مهرماه 1397 برگزار شد توانست رتبه اول بخش بازسازی معماری را به خاطر اثر معماری خانه ای میان دو کاج کسب کند.
جایزه‌ معمار هر ساله به برترین طراحان معماری ساختمان‌های کشور به لحاظ خلاقیت و نحوه‌ به کارگیری فضا در خدمت کاربری تعلق می‌گیرد. با توجه به اینکه هیأت داوران جایزه‌ معمار از میان معماران برجسته‌ ایرانی و بین‌المللی انتخاب می‌شوند، این جایزه در بین جامعه‌ معماری کشور دارای اعتبار ویژه‌ای است.
از سوی دیگر برگزاری جایزه‌ معمار طی سال‌های اخیر، با معرفی طرح‌ها و ساختمان‌های برتر، موجب شکوفایی مفهوم معماری ایرانی بوده است.
جایزه معمار امسال هفدهمین دوره خود را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای معماری ایران در چهار گروه، تک واحدی، آپارتمان مسکونی، باز سازی و عمومی تجربه کرد.