برگزاری جلسات دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

• آقای میثم علی ضمیر دانشجوی  دکتری مهندسی عمران روزچهارشنبه 97/7/18  ساعت 9 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" مدلسازی اثرات پدیده تغییر اقلیم برمنابع آب توسط سناریوهای RCP درمناطق خشک جنوب ایران، مطالعه موردی:حوزه میناب" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکتر مهدی اژدری مقدم و دکترسیدآرمان هاشمی منفرد و اساتید داور دکترغلامرضا عزیزیان، دکتربهاره پیرزاده، دکترمحمود خسروی و دکترمنوچهر فرج زاده می باشند.

• آقای یاسر صادقی دانشجوی دکتری مهندسی عمران روزپنج شنبه 97/7/19  ساعت16 عصر در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" تحلیل دینامیکی استوانه ها با استفاده از روش بدون شبکه" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکتر محمدرضا سهرابی و دکترسید مجتبی موسوی نژادو اساتید داور آقایان دکترمحمدرضاقاسمی ، دکترسید روح الله موسوی ، دکتر ابراهیم زمانی بیدختی و دکترمنصور قلعه نوعی می باشند.

•  آقای جعفر واحدی دانشجوی دکتری مهندسی عمران روزشنبه 97/7/21  ساعت12:30 در محل سالن ویدئوکنفرانسی 205  از رساله دکتری خود با عنوان" ارزیابی قابلیت اطمینان سازه ای با استفاده از مدلهای جایگزین" دفاع خواهند کرد. اساتید راهنمای این رساله آقایان دکتر محمدرضا قاسمی و دکترمحمودمیری و اساتید داور آقایان دکترمحمدرضاسهرابی ، دکترحامدقوهانی عرب ، دکتربهروزحسنی و دکترمحمدتقی لطف الهی می باشند.