نخستین جشنواره صنایع خلاق کشور در زاهدان برگزار شد

نخستین جشنواره صنایع خلاق به همراه رویداد سه روزه کارآفرینی نوگام صنایع خلاق از 18 لغایت 20 مهرماه 97 به همت پارک علم و فناوری استان و با حمایت ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان و سایر دستگاههای اجرایی مرتبط برگزار شد.

شرکت کنندگان در این رویداد در 6 حوزه کسب و کار صنایع خلاق شامل بازی سازی، پویا نمایی، صنایع دستی، طراحی، تولید محتوای دیجیتال و گردشگری ایده پردازی کرده و با یکدیگر رقابت نمودند.

گفتنی است دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده هنر و معماری در این رویداد حضور فعالی داشته اند.

لازم به ذکر است با توجه به معضلات موجود در زمینه کشاورزی و دیگر صنایع، بهترین راه ارتقای شاخص اشتغال در این استان روی آوردن به نوآوری و استفاده از ظرفیت های فرهنگی و هنری مانند گردشگری و صنایع دستی است.