برگزاری همایش تعامل جامعه و دانشگاه

همایش تعامل جامعه و دانشگاه با حضور اندیشمندان استان  در تالار امام رضا (ع) برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این همایش دکتر بندانی طی سخنانی در مورد لزوم هم فکری و هم اندیشی جامعه و دانشگاه ابراز داشت: ما باید شرایط را به گونه ای پیش ببریم تا استاد و دانشجوی ما بتواند ایده خودشان  را به محصول تبدیل نماید.

ایشان گفتند : بایستی این مطلب را بدانیم که به تنهایی قادر نیستیم کار های مهم را به پیش ببریم ، چراکه اگر خواهان آنیم تا تحولی رخ دهد باید فعالانه و به طور گروهی در همه امور مشارکت نماییم.

وی افزود: به دنبال آن هستیم تا اکوسیستم نوآوری را همانند دانشگاه های سایر کشورها در دانشگاه سیستان وبلوچستان نیز فعال نمائیم.

ایشان خاطر نشان نمود: اگر خواهان آن هستیم تا شاهد اتفاقات خوبی در جامعه،  دانشگاه ، دانشجو ، استاد و صنعتگران مان باشیم ، باید همگی دست به دست هم دهیم تا این مهم محقق گردد.

گفتنی است در بخشی از این مراسم ، دکتر کردی معاون پژوهشی دانشگاه ، دکتر کرد معاون استانداری، مهندس قاسمی مدیر عامل هامون سازه، سرکار خانم آخوندی کارآفرین برتر استان و آقای شهنوازی دهیار برتر از روستای لادیز به ایراد سخن پرداختند.

در خاتمه این همایش نیز به سئوالات مطروحه از سوی حضار پاسخ داده شد.