به مناسبت بزرگداشت سیزده آبان ورکشاپ نقاشی، تصویر سازی، طراحی پوستر ، طراحی کاریکاتور، مسابقه پانتومیم و مسابقه مونولوگ  با حضور اساتید برجسته جناب آقای سپهر نرگس مدرس طراحی کاریکاتور حوزه هنری و سرکار خانم پیری مسئول واحد هنرهای تجسمی و سر کار خانم نجف دبیر اجرایی برنامه توسط  کانون های فرهنگی و هنری مورخ 12آبان ساعت 13 الی 18 در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

همچنین به مناسبت یوم الله سیزده آبان نمایشگاهی از آثار دانشجویانی که در برنامه ورکشاپ شرکت کرده بودند در محل شهید گمنام به نمایش گذاشته شد که مورد بازدید هیئت رئیسه دانشگاه، دانشجویان ، کارمندان و دانش آموزان  قرار گرفت . سپس  این آثار به معاونت فرهنگی و اجتماعی انتقال یافت تا مورد بازدید عموم دانشجویان قرار گیرد .