نمایشگاه ساز و ادوات موسیقی محلی استان در دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان برپا گردیده است.

در میان هنرهای والایی که انسان تاکنون بدان دسته یافته هیچ هنری چون موسیقی نتوانسته است که با آهنگ حیات و ضربان زندگی انسان پیوندی راستین برقرار کند. اولین نمایشگاه ساز و ادوات موسیقی محلی استان به مناسبت هفته وحدت و به همت دانشکده هنر و معماری از روز شنبه ۲۶ آبانماه ۱۳۹۷ به مدت یک هفته در محل نگارخانه هنر واقع در مجتمع فن بازار دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارمی گردد.
دراین نمایشگاه که برای اولین بار در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار و مورد توجه علاقمندان به موسیقی قرار گرفته، گوشه ای از ابزار و ادوات موسیقی استان نظیر بنجو، قیچک، رباب و... در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
گفتنی است ساعت بازدید از نمایشگاه 9 صبح الی 13 میباشد.