جلسه اتاق فکر دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه اتاق فکر دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر بندانی، معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی، دبیران، و اعضاء کمیته­ های مربوطه در ساعت 20 روز پنجشنبه مورخ 97/8/22 در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، دکتر بلاغت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با اشاره به فرآیند تشکیل اتاق فکر در فضایی دموکراتیک و امکان عضویت اعضاء در کمیته ­های مورد علاقه، وجود این کمیته­ ها را فرصتی برای مشارکت اعضاء در عرصه ­های مدیریتی دانست. در ادامه دبیران کمیته­ های آموزشی، پژوهشی، اجتماعی ، بین الملل و ارتباط با جامعه،  به بیان گزارشی از موارد و ایده ­های مطرح شده در کمیته ­های خود پرداختند.

در پایان، دکتر بندانی ریاست محترم دانشگاه نیز با توجه به موارد مطروحه، به ایراد سخن پرداختند و مقرر گردید کمیته­ ها با جدیت به فعالیت خود ادامه داده و از مشارکت حداکثری اساتید استفاده کنند.