برگزاری جلسه ی اول سمینار اخلاق مهندسی با موضوع اخلاق فنی و عملی

در ادمه سلسله نشست های برگزار شده توسط انجمن دانشجویی ارتباط با صنعت، جلسه ی اول اخلاق مهندسی در تاریخ 1397/8/23 در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری با حضور تعدادی از دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با سخنرانی دکترصادقی برگزار شد. دکتر صادقی موضوعاتی کلی پیرامون اهمیت مهندسی در جهان امروز را ارائه کرده و در ادامه ضرورت وجود اخلاق در رشته و حرفه های مهندسی را بیان کردند. وی در ادامه از رابطه ی بین اخلاق مهندسی با سلامت محیط زیست و جوامع انسانی و همچنین ایمنی در صنایع مختلف صحبت به میان آورده و جایگاه اخلاق مهندسی در جوامع پیشرفته و کشورهای توسعه یافته را بیان کردند. در پایان جلسه بصورت کوتاه و خلاصه سوالاتی از طرف دانشجویان مطرح و به آنان پاسخ داده شد. جلسه دوم این سمینار آموزشی در هفته های آتی برگزار خواهد شد.