ایده شو حوزه سلامت برگزار شد

درتاریخ 22 آبان 1397 برنامه ایده شو حوزه سلامت از ساعت 9 با حضور داوران و دانشجویان آغاز شد  برنامه با اجرای آقای سید مهدی موسوی شروع شد که ایشان درمورد حوزه سلامت مطالبی را ذکر کردند.

پس از سخنرانی آقای موسوی سرکار خانم دکتر زرگری نکاتی مهم در مورد حوزه سلامت و سلامت اجتماعی مسائل زنان و مشکلات اجتماعی به دلیل مشکلات بهداشتی به وجود آمده  ذکر کردند و درمورد پایگاه سلامت دانش نکاتی گفتند.

سپس دانشجویان ایده های خود را ذکر کردند و هر یک از دانشجویان برای ذکر ایده 2 دقیقه زمان زمان داشتند . زمان ارائه ایده ها حدود یک ساعت طول کشید و 10 ایده عنوان شد که با نظر داوران سرکار خانم دکتر زرگری ، خانم دکتر نادریان و اقای مجید محبی 3 ایده برتر انتخاب شد.

ایده های برتر:

نفر اول: سیستم جامع مشاوره رفتاری