برگزاری کارگاه توانمند سازی آشنایی با مقررات انتظامی

برگزاری کارگاه توانمند سازی آشنایی با  مقررات انتظامی

طی دو جلسه جداگانه کارگاه توانمند سازی آشنایی با مقررات انتظامی کارمندان و اعضاء هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست حجت‌الاسلام دكتر ابراهيمي نماينده وزير و مسئول هماهنگ‌کننده هیأت ‌های تخلفات اداري كارمندان و اعضاي هیأت ‌علمی وزارت علوم، سيد روح ا.. حسيني رئیس اداره تخلفات اداري وزارت علوم و دکتر فرزاد فيروزي جهان تیغ مشاور دكتر ابراهيمي، طی سخنانی مباحث و دستور العمل های مربوط به قوانین و مقررات تخلفات اداری و انتظامی (کارمندان و اساتید) را مطرح، و در خاتمه در جلسه پرسش و پاسخ به سؤالات مطرح شده از سوی حاضران پاسخ دادند.

قابل ذکر است این هیئت در حاشیه حضور خود در دانشگاه سیستان و بلوچستان طی بازدیدی از آزمایشگاه مرکزی ، گلخانه ها ، باغ بوتانیک و مرکز آپا بازدید نمودند .

گفتنی است این نشست در روز چهارشنبه 30 آبان ماه از ساعت 12 (ویژه کارمندان) در تالار ملاصدرا و 20 شب (ویژه اساتید) در تالار معراج برگزار شد.