سومین کارگاه باستان شناسی و هنر دوران تاریخی سیستان برگزار شد

سومین کارگاه باستان شناسی و هنر دوران تاریخی سیستان با عنوان " از زرنکا تا سکستان : الگوی استقرار و فرهنگ مادی در سیستان باستان بین دوره های مقدونی و اشکانی و شواهدی از قلعه سام در سیستان " ساعت 11 روز شنبه ۳ آذرماه 97 با حضور جمع کثیری از محققان و دانشجویان رشته های هنر، باستان شناسی، تاریخ، و علاقمندان به فرهنگها و هنرهای دوران تاریخی سیستان در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این کارگاه علمی دکتر جولیو مارسکا در ارتباط با حفاری های باستان شناسی انجام شده در منطقه قلعه سام سیستان به ایراد سخن پرداخت. ایشان مجموعه سفال های کشف شده در قلعه سام را به سه گروه شامل؛ ظروف سفالی معمولی، سفال های داغ دار و سفال های منقوش تاریخی سیستان تقسیم بندی و در ادامه به بررسی ویژگی های هر کدام از این ظروف سفالی پرداخت.