پیام معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در پی موفقیت  انجمن هاي علمي دانشگاه سیستان و بلوچستان در يازدهمين جشنواره ملي «حرکت»

در پی موفقیت  انجمن هاي علمي دانشگاه سیستان و بلوچستان در يازدهمين جشنواره ملي «حرکت»، دکتر بلاغت معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با صدور پیامی از انجمن هاي علمي تقدیر نمودند.

پیام ایشان به شرح ذیل می باشد:

حافظا علم و ادب ورز که در مجلس شاه/هر که را نیست ادب لایق صحبت نبود

بار دیگر نام و نشان زیبای دانشگاه سیستان و بلوچستان بر بلندای علم و دانش میهن عزیزمان ایران طنین انداز شد؛ هزاران درود بر این همت، هزاران سلام بر این حمیت!

قرار گرفتن دانشگاه سیستان و بلوچستان در میان دانشگاه های برتر و کسب عنوان شایسته تقدیر در حوزه عملکرد انجمن های علمی و همچنین کسب ۹ رتبه و عنوان دیگر برای انجمن های علمی دانشگاه در یازدهمین جشنواره ملی حرکت را به همه دانشگاهیان دانشگاه بزرگ و زیبای سیستان و بلوچستان تبریک عرض میکنم و از همه حمایت های ریاست محترم دانشگاه و تلاش ها و کوشش های دانشجویان عزیز، اساتید محترم مشاور، مدیر فعال و کارشناس دلسوز انجمن های علمی و دیگر یاوران و همراهان سپاسگزارم.
بر خود می بالم که در میان دانشجویانی خدمت میکنم که نمونه بارز علم و ادب هستند.

سیدرضا بلاغت
۹۷/۹/۷