بحث و بررسی و نمایش فیلم "ناخدا خورشید"

بدینوسیله به اطلاع علاقمندان میرساند، در راستای اجرای برنامه های دانشکده هنر و معماری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایش فیلم "ناخدا خورشید" و جلسه بررسی و نقد این فیلم ساعت 17:30 لغایت 19:30 روز سه شنبه 13 آذرماه 97 در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار می گردد.
گفتنی است ناخدا خورشید فیلمی جنایی محصول سال ۱۳۶۵ ایران به نویسندگی و کارگردانی ناصر تقوایی است و بازیگرانی همچون داریوش ارجمند، علی نصیریان، سعید پورصمیمی و پروانه معصومی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. این فیلم که برداشت آزادی از داستان داشتن و نداشتن ارنست همینگوی است سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (داریوش ارجمند) و لوح زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد (سعید پورصمیمی) را در پنجمین جشنواره فیلم فجر به خود اختصاص داده است. همچنین ناصر تقوایی جایزه یوزپلنگ برنزی چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم لوکارنو را به خاطر فیلم ناخدا خورشید دریافت کرده‌است.