ورک شاپ طراحی شمسه در دانشکده هنر و معماری برگزار می گردد

بدینوسیله به اطلاع علاقمندان میرساند، در راستای اجرای برنامه های دانشکده هنر و معماری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ورک شاپ طراحی شمسه از ساعت 7 الی 11 روز پنجشنبه 15 آذرماه 97 در محل کارگاه طراحی قالی دانشکده هنر و معماری برگزار می گردد.
واگیره بخشی از دایره شمسه است که با تکرار آن شمسه به وجود می آید و به طور کلی در طراحی نقوش و برای انتقال و تکرار نقش در یک سطح وسیع و گسترش آن، هنرمندان معمولاً بخشی از یک نقش را طراحی می کنند و با تکرار آن با استفاده از انواع قرینه سازی، نقش واحدی را در سطح وسیع گسترش می دهند. این نقش پایه را که معمولاً به اندازه ربع نقش اصلی است، واگیره می نامند.
شمسه در واقع همان ترنج است که به صورت دایره یا چند ضلعی اجرا می شود و در واقع نقشی نمادین و انتزاعی و تزئینی از خورشید می باشد.