ارتقاء علمی تعدادی از اساتید دانشکده مهندسی در نشست دوره ششم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

ششمین و هفتمین نشست از دوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز پنج شنبه 97/9/15 در دو نوبت صبح وعصر در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.

ششمین و هفتمین نشست ازدوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز پنج شنبه 97/9/15در دو نوبت صبح و عصر در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار ، و با ارتقاء مرتبه علمی  چهارتن از اساتید دانشکده مهندسی به شرح ذیل موافقت شد :

•  دکترعلیرضا حسین نژاد دوین عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک......ارتقاء به مرتبه استادی.
  •   دکترمحمود میری عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران...............ارتقاء به مرتبه استادی.
  •   دکترغلامرضا عزیزیان عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران....ارتقاء به مرتبه دانشیاری.
  •  دکترسمیرا پایان عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک.......ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

دانشکده مهندسی به این عزیزان که با تلاشی خستگی ناپذیر در امر آموزش و پژوهش به این موفقیت  نایل آمده اند تبریک عرض می نماید و از خداوند منان توفیق روزافزونشان را خواستار است.