نشست هیئت‌رئیسه با کارمندان دانشگاه

نشست هیئت‌رئیسه با کارمندان دانشگاه بعدازظهر روز سه شنبه20 آذر ‌ماه در تالار ملاصدرا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این مراسم دکتر بندانی طی سخنانی گفت: امروز توفیقی نصیب هیئت‌رئیسه گردید تا در جمع همکاران و کارکنان گرامی دانشگاه  باشند .

وی گفت : همان‌طور که همه می‌دانند کارکنان به ‌عنوان یکی از بازوهای دانشگاه در مسیر توسعه و پیشرفت موجب خدمات ارزشمندی در حوزه‌های مختلف بوده ، و بخش اعظمی از کارها را عهده‌ دارند.

ایشان  افزود: یکی از اصول و مبانی که مورد توجه و مدنظر بوده ، احترام و تکریم همه همکاران بوده ،که  برگزاری مراسم امروز نیز به‌ منظور تجلیل و سپاسگزاری از خدمات و زحمات این قشر پرتلاش است .

رئیس دانشگاه در ادامه گفت: ما درصدد پیگیری و حل دغدغه‌ها و مسائل تمام همکاران گرامی بوده و هستیم و سعی و تلاش می‌شود تا حد ممکن تمامی آن‌ها حل ‌و فصل شوند.

وی اظهار امیدواری نمود تا با همکاری و مشارکت تمامی دانشگاهیان، شاهد رسیدن به اهداف متعالی دانشگاه باشیم .

در خاتمه نیز کارمندان دیدگاهها و سئوالات خود را مطرح ، و پاسخ های لازم از سوی هیئت رئیسه ارائه گردید.