خانه نشریات دانشجویی دانشگاه سیستان وبلوچستان افتتاح شد

خانه نشریات دانشجویی دانشگاه سیستان  وبلوچستان افتتاح شد

خانه نشریات دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان مورخ 21 آذر 1397  با حضور دکتر بلاغت معاون فرهنگی  واجتماعی، دکتر وحیدیان مدیر فرهنگی دانشگاه و جمعی از اصحاب نشریات دانشجویی دانشگاه افتتاح گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در ابتدای مراسم آقای میلاد ملاحی دبیر خانه نشریات به ایراد سخن پرداخت و ضمن ارائه گزارش فعالیت های انجام شده، هدف از تشکیل خانه نشریات را ارتقاء سطح کیفی نشریات دانشجویی عنوان نمود.

سپس دکتر بلاغت ابراز امیدواری کرد تا با ایجاد خانه نشریات بتوانیم در جشنواره تیتر 11 بصورت فعال ظاهر شده و خانه نشریات را محلی برای هم اندیشی کلیه نهادهای دانشجویی از جمله کانون های فرهنگی، انجمن های علمی و تشکل های اسلامی نامیدند. ایشان همچنین از نشریات دانشجویی منتشر شده در دوسال اخیر بازدید نمودند.

در انتهای مراسم نیز از بازدید کنندگان پذیرایی به عمل آمد.

قابل ذکر است خانه نشریات دانشجویی در محل خانه فرهنگ دانشگاه همه روزه در ساعات اداری پذیرای دانشجویان صاحب قلم می باشد.