نشست هیئت رئیسه دانشگاه سیستان و بلوچستان با انجمن های علمی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره ی ملی حرکت

نشست صمیمانه ی ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان به همراه هیئت رئیسه ی محترم با انجمن های علمی دانشجویی در روز شنبه 24 آذر ماه در محل تالار معراج برگزار گردید.

مراسم با آیاتی چند از کلام الله مجید و سپس پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز گردید.

در ابتدای مراسم جناب آقای سید رضا بلاغت رئیس معاونت فرهنگی و اجتماعی نکاتی در خصوص اهداف و فعالیت های انجمن های علمی بیان نمودند.

و سپس جناب آقای سید سعید موسوی دبیر شورای هماهنگی دبیران انجمن های علمی سخنانی پیرامون مشکلات و کمبود های انجمن های علمی ارائه دادند.

در این مراسم نیز جلسه ی پرسش و پاسخ دانشجویان با هیئت رئیسه و همچنین پاسخ هیئت رئیسه محترم دانشگاه در خصوص این مشکلات صورت پذیرفت.

در پایان از برگزیدگان یازدهمین دوره ی جشنواره ی ملی حرکت به پاس کسب ده عنوان برتر و جایگاه دوم در میان دانشگاه های کشور توسط هیئت رئیسه ی محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان تجلیل به عمل آمد.